FULL OPTIONS

FULL OPTIONS tuinkas

FULL OPTIONS samenstellen

Net zoals bij auto’s kunt u een kas ook FULL OPTIONS kopen! Bij Royal Well heeft u naast het grootste assortiment tuinkassen ook het grootste assortiment kasaccessoires. U kunt kiezen uit veel accessoires om uw kas en kweekplan zelf samen te stellen! MAAR u kunt er voor kiezen om een tuinkas volledig FULL OPTIONS te kopen; u krijgt dan ons complete programma met kasaccessoires en u koopt een complete inrichting van uw kas waardoor u direct kunt aanvangen met uw kweekplan! Als u voor één van onze FULL OPTIONS pakketten kiest levert dit ruim 10% prijsvoordeel op!

Welke FULL OPTIONS pakketten zijn leverbaar

Er zijn meer dan 10 mogelijkheden! voor het samenstellen van een FULL OPTIONS kas.

  1. Wel of geen fundering; Royal Well raad het gebruik van een fundering sterk aan. Dit zorgt voor een stabiele basis voor jarenlang kweekplezier.
  2. Om uw kweekresultaten te optimaliseren kunt u kiezen voor een automatische raamopener voor het dakraam
  3. En een louvreraam voor een goede ventilatie. Lees hier ventilatie waarom ventilatie zo belangrijk is voor uw gewas
  4. Wilt u een geïntegreerde kweektafel of een vaste tafel? Deze tafels en schappen kunt u op de door u gewenste hoogte monteren.
  5. En wilt u een geïntegreerd kweekschap voor extra schapruimte voor kweekbakken, zaaibakjes en potten?
  6. Echt alle ruimte in de kas benutten bestel dan ook een kweekrek met 3 niveaus inclusief 12 zaaibakjes
  7. En stevige kweekbakken van 15 liter om de verspeende plantjes in op te kweken.
  8. Ook handig zijn de 2 regenpijpen voor het opvangen van het regenwater
  9. Per rol op maat te knippen wit schaduwgaas welke eenvoudig te monteren zijn met snapshots inclusief montagematerialen voor het schermen van de planten
  10. Of u kiest voor een rolscherm (set a 2) met zuignappen

Een tuinkas met alle FULL OPTIONS

Links op de foto's ziet u het verschil tussen een kale Tuinkas 86 en een Tuinkas 86 aangevuld met alle hierboven besproken FULL OPTIONS. U heeft dus de mogelijkheid een deel of alle accessoires bij te bestellen. Als u alle bovenstaande accessoires bijbesteld komt u kas er uit te zien als de Tuinkas 106 Full Options afgebeeld zoals hier links op de foto.

Om kweekresultaten te optimaliseren hebben wij de kas aangevuld met een automatische raamopener voor het dakraam en een louvreraam voor de ventilatie. Ook handig zijn de 2 regenpijpen voor het opvangen van het regenwater en de 2 rollen (benodigd voor kas 5m2) wit schaduwgaas inclusief montagematerialen voor het schermen van de planten.

Kiest u voor een geïntegreerde of los staande kweektafel?

Om prettig te kunnen werken in de kas wordt de Tuinkas 106 Full Options afgebeeld  met een geïntegreerde kweektafel van 62.5 x 250 cm voor de kweekbakken en potten en een geïntegreerd kweekschap van 32.5 x 250 cm voor kleine bakjes en gereedschap. U kunt er ook voor kiezen om losstaande kweektafels te plaatsen in plaats van de geïntegreerde tafels. De Maxi Grower 125 x 60 x 75 cm of de Maxi Grower 185 x 60 x 75 cm kunt u eenvoudig verplaatsen en hebben beide 2 kweekniveaus. Aan u de keuze welke kweektafel het beste past bij uw kweekplan.

 

Tuinkas 86 FULL OPTIONS
Tuinkas 106 FULL OPTIONS
Tuinkas 128 FULL OPTIONS
Zie hier de Tuinkas 86 zonder options