Voorjaarsactie: GRATIS kleurcoating antracietgrijs bij een luxe tuinkamer

Voorjaarsactie: GRATIS kleurcoating antracietgrijs bij een luxe tuinkamer

Van: 1 mei tot en met 30 juni 2020

Modellen: Oase, Grand Oase, Veranda en Orangery

Kleurcoating antracietgrijs

Om het nieuwe tuinseizoen goed te beginnen heeft Royal Well verschillende voorjaarsacties. Bij de bestelling van een luxe tuinkamer Oase, Grand Oase, Veranda of Orangery van 1 mei tot en met 30 juni 2020 komt de reguliere meerprijs voor een de coating antracietgrijs te vervallen. Met andere woorden u betaald de prijs zoals vermeld bij de blanke uitvoering en u ontvangt de tuinkamer antracietgrijs gecoat.

Modellen

De moderne tuinkamers Oase, Grand Oase, Veranda en Orangery zijn een verrijking van uw (sier)tuin. De solide constructie en het eigentijdse design bieden u veel tuinplezier. In deze tuinkamers kunt u vanaf het eerste zonnetje in februari tot laat in het najaar al genieten van uw tuin. Naast een heerlijke loungeplek is er voldoende ruimte voor grote pot- en kuipplanten en een hoekje om in te kweken. De entree van deze tuinkassen zijn voorzien van een drempelloze deelbare staldeur en een roestvrijstalen deurkruk met slot.

Druk op de link voor meer informatie over de tuinkassen

Oase Grand Oase Veranda Orangery

Deens design

Een tijdloze vormgeving gecombineerd met hoogwaardige materialen welke zorgen voor een oase van licht. Het moderne karakter van de Oase, Grand Oase, Veranda en Orangery komt van Deense ontwerpers. De Oase, Grand Oase, Veranda en Orangery zijn voorzien van drempelloze deelbare draaideuren waardoor de toegang zeer ruim is. Hierdoor kunt u tuinmeubelen, tafels en stoelen gemakkelijk binnen en buiten te plaatsen.