Voorjaarsactie: GRATIS fundering bij een Gardenroom

Voorjaarsactie: GRATIS fundering bij een Gardenroom

Van: 6 april tot en met 21 juni 2020

Een fraaie ‘kamer’ voor in uw tuin! Deze kas in een T-model biedt u alle comfort om van het vroege voorjaar tot in het late najaar overdekt te genieten van uw tuin.

De Gardenroom

Een fraaie ‘kamer’ voor in uw tuin! Deze kas in een T-model biedt u alle comfort om van het vroege voorjaar tot in het late najaar overdekt te genieten van uw tuin. In de Gardenroom van 12.9 m2 is ruim plaats voor een lange tafel, stoelen, oppottafels en om ‘te kweken’. De entree is ruim door zijn dubbele schuifdeur en zeer toegankelijk door de lage kozijndrempel. In het dak zitten standaard 4 dakramen welke zorgen voor een optimale luchting.

Zwart gecoat

Standaard wordt de Gardenroom geleverd in de kleur groen. Tijdens deze actie wordt de Gardenroom geleverd met een zwarte coating

Gratis stalen fundering

Een goede fundering vormt de basis voor jarenlang zorgeloos genieten van uw tuinkamer. Een fundering is een zwart gecoate stalen C-profiel welke op de millimeter aansluit op het aluminium frame van de tuinkamer. Daar deze modellen een drempelloze dubbele schuifdeur hebben, is het van groot belang dat de zijgevels en de achtergevel op de juiste hoogte geplaatst worden. De stalen fundering maakt de montage eenvoudiger. Voor meer informatie van de fundering ga naar de keuzehulp: kies een fundering.

Dubbele deuren

De dubbele schuifdeuren geven u de mogelijkheid om met een plantenkar, kruiwagen of rolstoel de tuinkamer makkelijk te betreden. Maar ook om tuinmeubelen, tafels en stoelen gemakkelijk binnen en buiten te plaatsen. 

Beglazing

De Garden Room is standaard voorzien van veiligheidsglas welke worden vastgezet met beglazingsstrips welke de ruiten over de gehele lengte borgt aan het frame.  Het condens van de ruiten in het dak worden afgevoerd via de goot doordat de ruiten gemonteerd worden met zgn. condens haken.

Afmetingen

  1. Kas lengte x breedte: 391 x 389 cm
  2. Nokhoogte: 276 cm
  3. Goothoogte: 163 cm
  4. Dubbele schuifdeur: 122 x 198 cm

 

Accessoires

Voor de Garden Room zijn de volgende accessoires leverbaar: 4 cm ronde PVC regenpijpen tot op het maaiveld, los staande en geïntegreerde kweektafels, automatische raamopeners en nog veel meer. Laat u adviseren door uw dealer

Garden Room Zwart