Juliana actie in maart en april

Juliana actie in maart en april

Bij de bestelling van een antracietgrijze Compact, Oase of Veranda van 1 maart tot en met 30 april 2018 ontvangt u de bijpassende stalen fundering GRATIS. De stalen fundering is zwart gecoat en heeft een waarde van €279,- tot €599,- ! (prijs afhankelijk per model)

Profiteer alleen in de maanden maart en april van deze eenmalige actie!

Gratis fundering

Bij de bestelling van een antracietgrijze Compact, Oase of Veranda van 1 maart tot en met 30 april 2018 ontvangt u de bijpassende stalen fundering GRATIS. De stalen fundering is zwart gecoat en heeft een waarde van €279,- tot €599,- ! (prijs afhankelijk per model)

Gratis stalen fundering

Een goede fundering vormt de basis voor jarenlang zorgeloos genieten van uw tuinkas, veranda of tuinkamer. Een fundering is een zwart gecoate stalen C-profiel welke op de millimeter aansluit op het aluminium frame van de kas, veranda of tuinkamer. Daar deze modellen een drempelloze dubbele draaideur hebben, is het van groot belang dat de zijgevels en de achtergevel op de juiste hoogte geplaatst worden. De stalen fundering maakt de montage eenvoudiger en de zwarte gecoate fundering staat zeer fraai bij een antracietgrijs gecoat frame. Voor meer informatie van de fundering ga naar de keuzehulp: kies een fundering.

Veranda’s & Tuinkamers

Onthaasten in eigen tuin

In een veranda of tuinkamer is het écht genieten en onthaasten. Er is volop ruimte voor een grote eettafel. Gezellig met de hele familie op zondagmorgen brunchen. Of na het diner juist lekker natafelen. En tussendoor? Dan is het een heerlijke kas om in te kweken. Voor iedere tuinliefhebber welke warm en beschut wil genieten van zijn tuin, zijn er moderne vrijstaande tuinkamers of tuinkamers verbonden aan een muur leverbaar.

Compact tuinkassen

Eten uit eigen kas

Deze moderne tuinkas is een verrijking van uw (sier)tuin. De solide constructie en het eigentijdse design bieden u veel kweekplezier. In deze kas kunt u vanaf het eerste zonnetje in februari al beginnen met zaaien, waarna de oogst zich ook snel zal melden; van fijne kruiden tot tomaten en van sla tot rode pepers. Heerlijk vers en onbespoten uit uw eigen kas! De entree van de Compact tuinkas is voorzien van een drempelloze deelbare staldeur en een roestvrijstalen deurkruk met slot.

Deens design

Een tijdloze vormgeving gecombineerd met hoogwaardige materialen welke zorgen voor een oase van licht. Het moderne karakter van de Compact, Oase en Veranda komt van Deense ontwerpers. De Compact, Oase en Veranda zijn voorzien van drempelloze deelbare draaideuren waardoor de toegang zeer ruim is. De dubbele deuren geven u de mogelijkheid om o.a. tuinmeubelen, tafels en stoelen gemakkelijk binnen en buiten te plaatsen.

 

 

Tuinkamer vrijstaand Oase antraciet
Tuinkamer muurmodel Veranda antraciet
Moderne tuinkas Compact antraciet