ACTIE van 10 februari tot 24 maart GRATIS geïntegreerde kweektafel op maat voor Eden kassen!

ACTIE van 10 februari tot 24 maart GRATIS geïntegreerde kweektafel op maat voor Eden kassen!

Bij aankoop van een tuinkas Birdlip, Burford, Blockley of Bourton bieden wij GRATIS één geïntegreerde kweektafel aan in de lengte en de kleur van de bestelde tuinkas.

ACTIE*

Geïntegreerde kweektafels

Dit zijn aluminium kweektafels welke op maat geleverd worden. De lengte van de tafel is gelijk aan de binnenmaat van de langste kaszijde. Voor de tuinkas Birdlip is de kweektafel 40 cm breed en de kweektafels van de modellen Burford, Blockley en Bourton zijn 63.2 cm breed. De draagcapaciteit van de tafels is 20 kilo per 60 cm lengte. U kunt de tafel dus vol zetten met zaaitrays, potten en kweekbakken.

Instelbare hoogte

De hoogte van de geïntegreerde kweektafels is instelbaar voor een optimale werkhoogte. U kunt dus zaaien en kweken op stahoogte!

Op maat en op kleur!

De tuinkassen Birdlip, Burford, Blockley en Bourton zijn per model verkrijgbaar in 3 lengtematen in een blanke uitvoering en gecoat in de kleur donkergroen en zwart.

Duur van de actie

Deze landelijke actie loopt van 10 februari tot 24 maart en is uitsluitend van toepassing op de bovenstaande modellen.

Eén Kweektafel

Per kas wordt er één gratis kweektafel aangeboden. Indien u twee kweektafels besteld wordt de tweede kweektafel berekend. Veel klanten kiezen voor 2 kweektafels (links + rechts). Ook zijn er kweekschappen leverbaar. Deze schappen zijn 18 cm breed en zijn handig voor gereedschap, kleine zaaitrays en stekpotjes. Deze kweekschappen worden meestal boven de kweektafel gemonteerd en vallen buiten deze actie.

 

* deze actie is niet te combineren met andere dealeracties