shutterstock_59471542_ruitje_kapot.jpg

Service onderdelen

Bent u op zoek naar specifieke onderdelen voor uw tuinkas? Dan treft u het bij Royal Well. Met een breed assortiment broeikassen, hobbykassen, muurkassen, prielen en orangerieën kunt u bijna altijd het gevraagde onderdeel rechtstreeks bestellen.

Handig om te weten!

Vaak hebben de gebruikte onderdelen/profielen een eigen nummer. Deze is vaak geponst in het profiel. Het onderdeelnummer gevonden? Aan de hand van dit nummer en het type/model kas, adviseren wij u graag in de mogelijkheden.

Beglazing

Het Hollandse en af en toe gure weer is vaak verantwoordelijk voor ontstane glasschades. Natuurlijk kan het ook de buurjongen met zijn voetbal zijn geweest, of weer iets anders…
Gelukkig wordt er vaak gewerkt met gelijke glasmaten, waardoor uw glasaanvraag in veel gevallen uit voorraad leverbaar is. Niet uit voorraad leverbaar? Wij laten het glas lokaal voor u op maat snijden.

Popular tuinkas

De meest verkochte tuinkas is de Popular. Ideaal voor zowel de startende als meer gevorderde kweker. Voor de Popular tuinkassen geldt dat elk onderdeel specifiek wordt genoemd in de serviceshop. Op die manier kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen. Indien voorradig kunnen de meeste onderdelen binnen 2 weken worden geleverd.

Bekijk hier de Royal Well serviceshop

Stel uw vraag aan de servicedesk

Heeft u geen idee welk merk of model tuinkas u heeft? Of zijn de onderdeelnummers of glasmaten onbekend? Twijfel niet en vraag onze klantenservice om extra raad en advies. U kunt ons telefonisch of per email bereiken. Bekijkt u hiervoor de contactgegevens.

Zoeken in deze website

Onderdelen

RW0283_Alu_bouten_en_moeren.jpg
logo_SERVICE_klein02.jpg
RW0290_glasklemmen.jpg
RW0289_Glashaken.jpg